Uutiset 2021

sonirally

5.6.

C.I.B Salsaver Casi Supersonica ”Soni” korkkasi upeasti kisaamisen rally-tokon ALO-luokassa!

5.6. Salo, 100/100 p. (3. sija), tuomari Hannele Pirttimaa

3.6. Lahti, 96/100 p., tuomari Taru Leskinen

evirally

22.5.

Ensimmäinen kerta sekä minulle että Eville (Salsaver Estepona) rally-tokokisoissa. Janakkalaan mentiin ja oikein hauska päivä oli. ALO-luokan tuloksena 84/100 p., tuomarina Pia Heikkinen. Evi on 11kk, joten pätevä pikkutyyppi!

agilitytytöt

20.5.

Tällainen hyvänmielen kuva tänne väliin: agilitytytöt tänään reenaamassa ja lenkillä Salsaver Deleona Dei ”Lara” 2v, Salsaver Estepona ”Evi” 11kk ja Salsaver Casi Supersonica ”Soni” 4v.

lägiareena

8.5.

Sonin kanssa agilitykisoissa Lohjan Lägi-areenalla, nollarata ja 3. sija hypäriltä. Tosi hieno tunne oli meidän ensimmäinen LUVA saada!

mevet

6.5.

D-pentueen kanssa Mevetissä virallisissa terveystutkimuksissa. Kiitos omistajille, olette niin ihania kun yhteistyö sujuu mutkitta!

Salsaver Dehesa Dea, silmät ok, lonkat C/C, kyynärät 0/0

Salsaver Deleona Dei, silmät ok, lonkat B/A, kyynärät 0/0

Salsaver Diesa Della, silmät ok, lonkat A/C, kyynärät 0/0

Sisaruksista vielä Salsaver Dienne Dia oli kotiseudullaan Rovaniemellä tarkastuksessa: silmät ok, lonkat B/B, kyynärät 0/0

Myös sijoitusnarttumme Veskarin Pequeno Pintia ”Meri” tarkastettiin seuraavin tuloksin: silmät ok, lonkat C/C, kyynärät 0/0, prcd-PRA vapaa, diluutio vapaa.

vappuelsa

1.5.

Iloista vappua kaikille! Kuvassa Salsaver Dienne Dia ”Elsa”.

cosmott

14.4.

Tosi kivoja uutisia terveyspuolelta C-pentueen osalta. Kaverit ovat 4,5 v ja tänä keväänä Salsaver Como Galaxy ”Cosmo” (kuvassa), Salsaver Completo Universo ”Manu” ja Salsaver Casi Supersonica ”Soni” ovat kaikki käyneet uusimassa kilpirauhaskokeet sekä uusimassa viralliset silmäpeilaukset – kaikki kunnossa!