Uutiset 2021

sonievitakapiha

3.10.

Olipa hienoa saada kuulumisia Harjavallasta, jossa FI & DK MVA Salsaver Como Galaxy ”Cosmo” oli luonnetestissä. Testituloksen pisteet 114 ja laukausvarma. Superia – iso kiitos ja onnea omistaja Heli perheineen!


Samaan aikaan meidän tytöt esiintyivät Vantaalla näyttelykehässä Marja Talvitien tuomaroimana, 23 perroa ilmoitettu. Soni upeasti paras narttu 3. ja Evi viiden juniorin joukosta JUK2 ERI.

tapiokarhutesti

11.9.

Salsaver Don Quijote ”Tapio”, 2v 3kk kävi karhutestissä. Tapio oli saanut kehuja taistelutahdosta, ketteryydestä, viettitasosta, jälki- ja haukkutyöskentelystä sekä välittömästä palautumisesta. Diplomin kera kotiin.

Kiitos ja onnea Tapsan perhe Anitta & Jari!

sonievitallinna

10.-12.9.

Pitkästä aikaa oikein ulkomailla! Lähdimme Tallinnaan Viron voittaja-näyttelyyn matkassa C.I.B Salsaver Casi Supersonica ”Soni” & Salsaver Estepona ”Evi”. Reissu oli oikein kiva, meille menestyksekkäin päivä oli heti perjantaina kun slovenialainen Tatjana Urek valitsi Evin ROP-junioriksi kera juniorisertin ja lopulta paras nattu 2.! Kyllä oli hymy korvissa. Soni PN3 & CACIB.

rallykisatkirkkonummi

3.7.

Rally-tokokisoissa Kirkkonummella. Kova oli helle ja tuntui, että ohjaajan pää oli nyt tänään pehmeä eikä puuhastelija-Evikään ollut aina niin skarppina. Jokatapauksessa ALO-luokassa tuloksena 74/100 p. ja Eville koulutustunnus RTK1!

rallykisatraasepori

13.6.

Kiva päivä Raaseporissa rally-tokokisojen merkeissä! ALO-luokassa kolme perrotyttöstä. Tuomarina Jaana Karppinen.

  • Salsaver Casi Supersonica ”Soni”, 100/100 p., 1. sija  ➝ RTK1!
  • Salsaver Estepona ”Evi”, 87/100 p.
  • Salsaver Deleona Dei ”Lara” 77/100 p.
Kiitos Laran omistajalle Erjalle seurasta ja onnea ensimmäisten kisojen hienosta tuloksesta!
sonirally

5.6.

C.I.B Salsaver Casi Supersonica ”Soni” korkkasi upeasti kisaamisen rally-tokon ALO-luokassa!

5.6. Salo, 100/100 p. (3. sija), tuomari Hannele Pirttimaa

3.6. Lahti, 96/100 p., tuomari Taru Leskinen

evirally

22.5.

Ensimmäinen kerta sekä minulle että Eville (Salsaver Estepona) rally-tokokisoissa. Janakkalaan mentiin ja oikein hauska päivä oli. ALO-luokan tuloksena 84/100 p., tuomarina Pia Heikkinen. Evi on 11kk, joten pätevä pikkutyyppi!

agilitytytöt

20.5.

Tällainen hyvänmielen kuva tänne väliin: agilitytytöt tänään reenaamassa ja lenkillä Salsaver Deleona Dei ”Lara” 2v, Salsaver Estepona ”Evi” 11kk ja Salsaver Casi Supersonica ”Soni” 4v.

lägiareena

8.5.

Sonin kanssa agilitykisoissa Lohjan Lägi-areenalla, nollarata ja 3. sija hypäriltä. Tosi hieno tunne oli meidän ensimmäinen LUVA saada!

mevet

6.5.

D-pentueen kanssa Mevetissä virallisissa terveystutkimuksissa. Kiitos omistajille, olette niin ihania kun yhteistyö sujuu mutkitta!

  • Salsaver Dehesa Dea, silmät ok, lonkat C/C, kyynärät 0/0
  • Salsaver Deleona Dei, silmät ok, lonkat B/A, kyynärät 0/0
  • Salsaver Diesa Della, silmät ok, lonkat A/C, kyynärät 0/0

Sisaruksista vielä Salsaver Dienne Dia oli kotiseudullaan Rovaniemellä tarkastuksessa: silmät ok, lonkat B/B, kyynärät 0/0

Myös sijoitusnarttumme Veskarin Pequeno Pintia ”Meri” tarkastettiin seuraavin tuloksin: silmät ok, lonkat C/C, kyynärät 0/0, prcd-PRA vapaa, diluutio vapaa.

vappuelsa

1.5.

Iloista vappua kaikille! Kuvassa Salsaver Dienne Dia ”Elsa”.

cosmott

14.4.

Tosi kivoja uutisia terveyspuolelta C-pentueen osalta. Kaverit ovat 4,5 v ja tänä keväänä Salsaver Como Galaxy ”Cosmo” (kuvassa), Salsaver Completo Universo ”Manu” ja Salsaver Casi Supersonica ”Soni” ovat kaikki käyneet uusimassa kilpirauhaskokeet sekä uusimassa viralliset silmäpeilaukset – kaikki kunnossa!