Uutiset 2020

perhepotretti

20.7.

Tänään uusiin koteihinsa lähtivät veljekset Salsaver Enrique ”Rico” ja Salsaver Ernesto ”Paco”. Meille kotiin jää kasvamaan Salsaver Estepona ”Evi”. Kiitos kuvasta Johanna Muhonen! Kyllä on kerrassaan soma perhepotretti. Soni on ollut koko ajan aivan super äiti.

evipentu

20.7.

Tämä pirpana jää meille kotiin Sonin kaveriksi! Hän on aivan valloittava persoona, kuten veljensäkin. Pentutestaus antoi hyvää osviittaa iloisesta, avoimesta ja toimeliaasta luonteesta ja kaikilla oli eläinlääkärin tarkastuksessakin kaikki kunnossa. Kuva otettu 5,5 viikkoisena.

tapiospa

18.7.

Aikamoinen suoritus! Salsaver Don Quijote ”Tapio” vietti emäntänsä kanssa päivän Imatralla spanieleiden taipumuskokeessa. Vain 13 kk ikäisenä Tapsa läpäisi testin saaden SPA1 koulutustunnuksen,  ja päivä oli kuulemma oikein onnistunut. Onnea ja kiitos Tapsan perheelle!

milaspa

27.6.

FI & DK & LT MVA & EUJV-15 & DKJV-15 & LTW-16 Salsaver Alegria De Amor ”Mila” tänään Elimäellä spanieleiden taipumuskokeissa. Olipas tosi kiva kokemus! Mila läpäisi kokeen, saaden koulutustunnuksen SPA1. Onnea ja kiitos Milan perheelle!

sonipennut

7.6.

Sonin ja Jetin pennut näkivät päivänvalon. Kolme pentua syntyi, kaikki ruskeita valkoisin merkein. 2 urosta, toinen pitkähäntä ja toinen töpö sekä 1 narttu töpö. Todellisia pötkylöitä heti synnyttyään, meillä ei ole näin isoja pentuja kuunaan ollut! Soni ja pennut voivat hyvin.

larajalki

8.3.

Aurinkoisessa säässä tehtiin porukalla lenkki ja sitten kokeiltiin ensikertaa pentujen kanssa tehdä jälkeä. Jokaisella nuusku toimi! Mukana menossa olivat 8kk Lara ja Luna sekä 6kk Meri. Ja toki konkarit 5,5v Mila ja 3v Soni.

tapiokouvola

7.3.

Vesselit saivat kyllä kasvattajilla hymyn huulille! Kouvolan ryhmänäyttelyssä Salsaver Don Quijote ”Tapio” ROP-pentu & KP ja siskonsa Salsaver Dehesa Dea ”Coco” VSP-pentu & KP. Super! Kiitos Tapsan ja Cocon perheille!

Mainittavan arvoista myös Espanjan poitsumme Bohan De La Gallaecia ”Kaapo” paras uros 2.! Omistajansa Leena vielä hienosti itse kehässä – onnea!

uintihelmikuu

29.2.

Oltiin luottopaikassa Hyvinkään Onnenkoirassa uimassa D-pesueen kanssa. Rovaniemen Elsa neiti ei näihin karkeloihin päässyt mukaan, mutta etelän tytsyt Luna, Lara ja Coco paikalla sekä Mikkelin pojat Tapio ja Topi. Kylläpä oli ihana sisarustapaaminen! Onnea on näin aktiiviset perheet kuin mitä meidän kasvateilla on.

WhatsApp Image 2020-04-09 at 17.41.43

9.2.

Salsaver Dienne Dia ”Elsa” 7kk ja omistajansa Eepu debytoivat kehässä Tornion ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Tuula Pratt ja Elsa VSP-pentu & KP. Onnea tuhannesti ja kiitos!

6.2.

Sähköpostiin oli tullut Vesikoirat ry:ltä kutsu ensimmäistä kertaa järjestettävään Champion of Champions -gaalaan, jonne on kutsuttu viime vuoden menestyksen perusteella 120 perroa. Listalla komeili meidän kasvateista Salsaver Alegria De Amor ”Mila”, Salsaver Como Galaxy ”Cosmo” ja Salsaver Casi Supersonica ”Soni”. Myös Espanjan poitsumme Bohan De La Galláecia ”Kaapo” kutsuttujen joukossa. 

WhatsApp Image 2020-04-09 at 17.41.44

26.1.

Salsaver Deleona Dei ”Lara” 7kk Turun kansainvälisessä näyttelyssä PEK2 & KP! Arvostelu oli mieltä lämmittävää luettavaa, loppu kuului ”Elegant mover despite her age. Very promising”. Kiitos Laran perheelle ja onnea!