Uutiset 2019

7.-8.12.

Tosi mukava viikonloppu perinteisesti Messukeskuksen Voittaja -näyttelyissä. Paljon tuttuja ja hyvä tunnelma, kuten aina! Soni oli lauantaina tuomari Gitte Pedersenin arvioitavana valioluokan 4. SA:n kera. Sunnuntaina tuomarina Maija Lehtonen, tällöin Soni paras narttu 3. Tosi hienosti siis meni ja kisa oli tietysti kovaa kuten kuuluukin. 

Kuvan on ottanut Jannica Grönmark, kiitos!

meri

17.10.

Ihania uutisia, kävimme noutamasta Porista perropennun, joka menee sijoitukseen uudelle perheelleen Helsinkiin. Kuvassa poseeraa Veskarin Pequeno Pintia eli kavereiden kesken Meri. Saa nähdä mitä tulevaisuus Merin kanssa tuo tullessaan!

nosework

16.10.

Illat jo pimenevät mutta säällä kuin säällä ollaan oltu puuhastelemassa – kiitos ihanat ja aktiiviset kasvattien omistajat! Nose workista ja jäljestä mallia näyttävät Lara & Rasmus.

laratrimmi

7.10.

Salsaver Deleona Dei ”Lara” 4kk piipahti meillä trimattavana – eikös olekin syötävän söpö!

liettuasoni

27.-29.9.

 Kolmipäiväinen näyttely Liettuan Palangassa, 7 kpl perroja:

FI & NO & EE & LV & HU CH & BALT & LV & LT & EE JCH & HeJW-17 & NORDJW-17 Salsaver Casi Supersonica ”Soni”

Pe, tuomarina tanskalainen Kitty Sjong, ROP, SERT & CACIB

La, tuomarina PN2

Su, tuomarina venäläinen Alexey Belkin, ROP

Nuo perjantain sert ja cacib tekivät Sonista Liettuan, Baltianmaiden & Kansainvälisen muotovalion! Pe Soni otettiin ryhmissä 6 parhaan joukkoon. Su emme jääneet, vaan haipakkaa kohti laivaa.

rauma

15.9.

Rauman ryhmänäyttelyssä 10 perroa ja meillä oli menestyksekäs päivä. Tuomarina Pekka Teini. FI & NO & EE & LV & HU CH & BALT & LV & LT & EE JCH & HeJW-17 & NORDJW-17 Salsaver Casi Supersonica ”Soni” ROP ja FI & DK & BALT & EE & LT & LV CH & KBHV-18 & BALT & EE & LV & LT JCH Bohan de la Gallaecia Atlántica ”Kaapo” VSP. Jee, onnea ja kiitos Leena!

7/8 ryhmien yhdistetyssä ryhmäkilpailussa Soni poimittiin vielä jatkoon.

cosmovalio

Kaapon jälkeen Paras uros 2. oli Salsaver Como Galaxy ”Cosmo”, josta nyt saadun sertin myötä kuoriutui Suomen & Tanskan muotovalio! Valtaisat onnittelut Helille ja kiitos kaikesta!

soniriihimaki

1.9.

Kerrassaan mukava viikonloppu, lauantaina oltiin Sonin kanssa Lahdessa koulutuspäivillä. Ihanien ystävien kanssa oli hauska viettää aikaa ja kävimme agility sekä rally-toko koulutuksissa. Sunnuntaina Riihimäellä Francesco Cochettin tuomaroimana Soni PN2, SA, vara-Cacib.

rasmusspa

31.8.

Upeaa, ensimmäinen Salsaver-kasvatti, joka suoritti spanieleiden taipumuskokeen, SPA1! Eikä varmasti viimeinen! Olen niin ylpeä, suurkiitos Leena! Kuvassa poseeraa näyttöön ja käyttöön taipuva:

C.I.B & POHJ & FI & DK & SE & BALT & EE & LV & LT MVA & DKJV-15
Salsaver Alegria De Felicidad ”Rasmus”

milavesilahti

3.8.

Vihdoin ja viimein, oli tätä viimeistä sertiä Milalle kaivattukin! Vesilahden ryhmänäyttelyssä Pirjo Aaltosen tuomaroidessa, Mila PN1, SERT & ROP!
Täten myös Norjan ja Liettuan sertit ”aktivoituivat” ja tittelirivi näyttää tältä:

FI & NO & LT MVA & LTV-16 & EUJV-15 & DKJV-15
Salsaver Alegria De Amor

Tuhannet kiitokset Milan ihanalle perheelle yhteistyöstä!
laraistuu

31.7.

Lillin ja Toivon jälkikasvu lähti tänään uusiin koteihinsa. Jokaiselle löytyi aivan ihanat perheet ja jäämme innolla seuraamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Salsaver Don Quijote ”Tapio”
Salsaver Dom Dario ”Topi”
Salsaver Deleona Dei ”Lara” (kuvassa)
Salsaver Dienne Dia ”Elsa”
Salsaver Dehesa Dea ”Coco”
Salsaver Diesa Della ”Luna”
soniepis

15.6.

Tässä vain yksi kuva meidän kesän epistelyistä, mutta nyt on kyllä Sonin kanssa todenteolla innostututtu agilitysta. Tuntuu, että molemmat painellaan yhtä innolla! Ehkä ensi kesälle sitten tavoitteeksi se virallisissa starttaaminen.. Tänään siirryimme supermölleistä möllien hyppyradalle, että joku askel sekin. 🙂

lillijapennut

12.6.

Lillin ja Toivon pennut saapuivat maailmaan aamuyöstä! Synnytys meni oikein hyvin; emä ja pennut voivat kaikki hyvin. 2 urosta ja 4 narttua tuli.

juliste

16.5.

Jännityksellä käytiin Lillin kanssa ultrassa ja masussa näkyi elämää!

sonipoytya

11.5.

Pöytyän ryhmänäyttelyssä Matti Luoson tuomaroidessa Soni ROP! Oikein mukava päivä ja kivaa, että Soni pärjäsi lyhyessäkin turkissa hienosti. Titteleitähän Sonilla on jo melko kasa:

FI & NO & EE & LV & HU CH & BALT & LV & LT & EE JCH & HeJW-17 & NORDJW-17
Salsaver Casi Supersonica
kaaponarva

27.4.

Nyt kuulkaa titteliä pukkaa!!!

Tänään Narvan int näyttelyssä Marko Lepasaarin tuomaroidessa BALT & EE & LV & LT JCH & KBHW-18 Bohan de la Gallaecia Atlántica ”Kaapo” (2v) PU2 & SERT & CACIB

Tämän myötä Kaapolle vahvistetaan seuraavat tittelit: 🔸 Viron muotovalio 🔸 Latvian muotovalio 🔸 Liettuan muotovalio 🔸 Baltian muotovalio 🔸 Suomen muotovalio 🔸 Tanskan muotovalio

Tuhannet kiitokset Leenalle perheineen ja ONNEA! Kaapo on niin supermukava menijä ja pääsee perheensä kanssa touhuamaan myös mm. agilityn ja jäljen parissa.

lilli2

10.3.

Kasvattimme Lillin (Salsaver Blanc De Blancs) juoksua yhä odotellaan, neiti ei itse ainakaan turhia hötkyile asian kanssa. Hyvää kannattaa odottaa, eikös. Lillille on sulhanen suunniteltuna ja pennut-sivulle pitääkin päivittää, että pentuja ei odoteta enää kevääksi vaan kesäksi.. 🙂

cosmo3

21.2.

Upeita uutisia! Salsaver Como Galaxy ”Cosmo” on omistajansa Helin johdolla puurtanut tiensä koulutusten ja soveltuvuuskokeiden kautta Pelastuskoirakurssille! Kiitos Heli kaikesta vaivannäöstä ja me pidämme peukkuja, Cosmo todella nauttii kun saa työskennellä.

kaaporasmus2

7.2.

BALT & EE & LV & LT JMVA & KBHV-18 Bohan De La Gallaecia Atlántica ”Kaapo” oli virallisissa terveystutkimuksissa; lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät ok, kilpirauhanen ok. Espanjan ilo Kaapo vasemmalla, kasvattimme Rasmus oikealla.

Näiden poikien kanssa harrastetaan laajasti ja rakastetaan rutkasti, kiitos Leena perheineen!

lenkki

2.2.

Käytiin kasvattien perheiden kanssa vuoden ensimmäisellä yhteislenkillä. Yksi pieni elefantti marssi näin… Kiitos kaikille taas mukavasta päivästä!