Uutiset 2016

4.12.

Kaikki C-pennut ovat nyt lähteneet omiin koteihinsa! Ukko, Manu, Cara, Soni & Cosmo. 

15.10.

Rasmus (FIN & DK & EST & DKJV-15 Salsaver Alegria De Felicidad) ja omistajansa Hilla edustivat upeasti Valmieren näyttelyssä Latviassa! Tuomarina espanjalainen Francisco Ruiz Rodriguez. Rasmus oli ROP SERTin kera ja näin ollen tuli Latvian muotovalioksi!! Valtaisat onnittelut ja kiitos Hilla & perhe!

13.10.

Pennut ovat syntyneet 13.10.2016, 2 narttua ja 3 urosta. Mila hoitaa lapsia hienosti, kaikki ovat pirteitä ja elinvoimaisia! Pentujen luovutus on joulukuun alussa. 

29.6.

Mila (sylikaverini) eli Salsaver Alegria De Amor on astutettu ja meillä on siis toivottavasti odotettavissa pennuntuoksua lokakuun puolen välin tietämillä! Ihanaa! Pennut -sivulla asiasta lisää.

29.6.

Suurkiitos Sarin koirakoululle ja kaikille B-pentujen aktiivisille omistajille! Nyt on pikkuiset käyneet ensimmäisen tottelevaisuuskurssinsa, tästä se lähtee. 😉 

18.6.

Rasmus (FIN & DK & EST MVA & DKJV-15 Salsaver Alegria De Felicidad) edusti upeasti Kuopion ryhmänäyttelyssä tuomari Hilkka Salohallan tarkan silmän alla. 12 perrosta Rasmus oli ROP! Upeaa!!

12.6.

Rasmus (FIN & DK MVA & DKJV-15 Salsaver Alegria De Felicidad) on nyt myöskin Viron muotovalio!! Kansallisessa näyttelyssä Rasmus edusti molempina päivinä ollen ROP. Lauantaina tuomarina toimi Peter Harsanyi Unkarista ja sunnuntaina Olga Dolejsova Tsekeistä. ONNEA & Kiitos upeasta esittämisestä Hilla!!
Samaan aikaan Milan (EUJV-15 & DKJV-15 & LTV-16 Salsaver Alegria De Amor) viimeisen sertin metsästys jatkuu.. Tytsy molempina päivinä PN2 & varasert. Niin lähellä ja niin kaukana! La Tammelan ryhmänäyttelyssä tuomarina Tino Pehar Kroatiasta ja su Tuurin kaikkien rotujen näyttelyssä Jari Partanen Norjasta.

6.6.

Maailman rakkain Aida 26.3.2008-6.6.2016.

”Olit lähtemään jo valmiina, sinä rauhallisesti nukuit pois, unta kauniimpaa ei nähdä vois, mitä sinä näit, yli sillan kävelit hentona.”

Kiitos uskolliselle ystävälle. Suru ja kaipaus on niin suuri.

28.5.

Upeita uutisia Järvenpään ryhmänäyttelystä!! Kati Heiskasen arvostellessa rodun, oli Rasmus PU1, VSP & SERT!! Tämän viimeisen myötä nuoresta herrasta tuli Suomen ja Tanskan muotovalio! Jihuuuu – ONNEA & KIITOS Rasmuksen ihanalle perheelle!! Nyt virallinen nimi kuuluu FIN MVA & DK MVA & DKJV-15 Salsaver Alegria De Felicidad. Arvostelu oli kerrassaan ihanaa luettavaa, näin se kuului: ”Maskuliininen, erinomaista rotutyyppiä. Erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen vahva pää, kaunis ilme. Vahva, oikea asentoinen kaula. Hyvä selkä, oikea hännänkiinnitys. Lupaava runko. Erinomainen raajaluusto. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen kiharainen oikealaatuinen karvapeite. Tarmokkaat rodunomaiset liikkeet. Hyvä luonne, kauniisti esitetty.”
Kiitos Jukka Tolin kuvasta!

15.5.

Mynämäen kaikkien rotujen näyttelyssä Isla 
ROP & ROP-veteraani. Tuomarina kroatialainen Matejcic Jasna. Kiitos ihanalle Hillalle Islan esittämisestä! Seuraavana viikonloppuna 22.5 Isla myös Haminan kansainvälisessä näyttelyssä ROP & ROP-veteraani! Molemmat mieltä lämmittävin arvosteluin. On se aikamoinen kymppivee tuo meidän Isla! 🙂 

7.5.

Loviisan ryhmänäyttelyssä tuomarina toimi Pirjo Aaltonen. Päivä oli oikein menestyksekäs seurueellemme! Bruno (Salsaver Alegria De Amistad) ROP & SERT!! Isla VSP & ROP-veteraani ja Mila (Salsaver Alegria De Amor) PN3 & vara-SERT. 

23-24.4.

Lauantaina matkasimme Kouvolan ryhmänäyttelyyn. Tuomarina toimi Paula Rekiranta. Sijoitustytsymme Luna (Esmero Elegant Salsa) teki loistavan debyytin kotimaan näyttelykehissä ollen PN1, SERT & ROP!! Arvostelu loppui hieman huvittavasti; ”Liikkuu hyvin. Silloin kun malttaa.” Lunan, 11 kk, mielestä kaikki on aina niin hauskaa. 

Sunnuntaina olimme myöskin Kouvolan alueella, Valkealassa, ryhmänäyttelyssä. Tuomarina siellä Tuula Savolainen. Luna taas PN1, SERT & ROP!! Mieletön homma kahdelta tiukalta tuomarilta. Seuraavan sertin metsästys jatkukoon sitten neidin täytettyä 2 vuotta. Isla ROP-veteraani ja PN2.

Viron Narvasta kaikkien rotujen näyttelystä kantautui myös upeita uutisia sekä lauantaina että sunnuntaina! Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) molempina päivinä ROP & SERT!! Rasmusta taas upeasti kehässä esittänyt omistajansa Hilla 13v. Superkiitokset Hilla, Leena & Mikko!

20.4.

Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) sekä Mila (Salsaver Alegria De Amor) ovat suorittaneet hyväksytysti MH-luonnekuvauksen. Hienoa!! Kiitos Rasmuksen & Milan perheille!

17.4.

Nenen ja Jasun (Aquagruaz Gava Vallformosa x Kuurakirsun Jaska Jokunen) pennut voivat oikein hyvin! Kaikki ovat niin touhukkaita ja silmätkin jo auki, kova viipotus pentupesässä meneillään. Kehittyvät aivan silmissä. 🙂 Pentueeseen syntyi kolme narttua ja kolme urosta 28. maaliskuuta. 

9.4.

Olipa mukava päivä Pertunmaan ryhmänäyttelyssä! Tara (Salsaver Alegria De Risa) PN1, SERT & VSP! Bruno (Salsaver Alegria De Amistad) ERI2 ja meidän ihana Isla ROP-veteraani & PN3. Tuomarina toimi Paavo Mattila.

20.3.

Wodi (Salsaver Alegria De Mayo) oli perheensä kanssa Korpilahden ryhmänäyttelyssä. Tuomarina rodulla oli Paula Heikkinen-Lehkonen. Kovasta porukasta Wodi lopulta PU2 & vara-sert! Kiitos Ansku!

5-6.3.

Tulipahan taas matkusteltua kerrakseen ja hienoin tuloksin! Reissasimme Liettuan Vilnaan. Lauantaina tuomarina oli Hans Van Der Berg Hollannista ja sunnuntaina suomalainen Irina Poletaeva. Mila (Salsaver Alegria De Amor) oli molempina päivinä upeasti VSP, SERT, CACIB ja Lithuanian Winner -16 & Vilnius Cup Winner -16. Nuori 9kk vahvistuksemme Luna (Esmero Elegant Salsa) PN2, ROP-junnu. Luna sai kumpaisenakin päivänä junnusertin ja näin ollen neidistä tuli Liettuan juniorimuotovalio!! Myös tittelit Liettuan juniorivoittaja sekä Vilna Cupin juniorivoittaja koristelevat nykyään nimeä.

Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) lauantaina Erittäin Hyvä ja sunnuntaina PU2, vara-CACIB. Ei lainkaan hassumpi reissu! Säät suosivat ja tämän ihanan lauman kanssa on helppo matkustaa. 

16.1.

Turku KV:sta kantautui upeita uutisia, kun Wodi (Salsaver Alegria De Mayo) oli unkarilaisen Zsuzsanna Farkashazine Folkmannin arvostelemana ERI, SA, PU4. Isla oli juossut itsensä ROP-veteraaniksi & PN4. Kiitos Ansku!!