Uutiset 2015

6.12.

Team Salsaver toivottaa ihanaa joulun odotusta kaikille!

Kiitos menneestä vuodesta!

Kuva: MRossi – pets&people photography

7.11.

Pikku-Lunan ensimmäinen näyttely Helsingin Lemmikkimessuilla 5kk iässä. Hienosti meni, sillä neiti valikoitui tuomari Viveca Lahokosken toimesta ROP-pennuksi!

31.10-1.11.

Torstaista maanantaihin kesti reissu Helsingistä Tanskan Herningiin. Yli 2000km tuli seurueemme mittariin. Matka oli kuitenkin kaiken arvoinen upeiden tuloksien puolesta! Lauantaina tuomarina oli tanskalainen Jessie Borregaard Madsen. Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) ROP, SERT & CACIB! Vau! 

Sunnuntaina oli molempien sisarusten päivä loistaa. Ensin Rasmus kehässä ollen junioriluokan ERI1 SA -> DKJV-15, Tanskan juniorivoittaja 2015! Lopulta myös PU2, vara-sert. Mila (Salsaver Alegria De Amor) samaten junioreissa ERI1 SA -> DKJV-15! Ilo ei kuitenkaan vielä siihen loppunut, sillä Mila sijoittui PN2 ja ensimmäisen ollessa jo valio, tuli SERT meille. Eli kunhan sisarukset täyttävät 2 vuotta ja saavat viimeisen sertinsä Suomesta, niin molemmat valioituvat samalla myös Tanskan muotovalioiksi. Upea reissu!

17.10.

Suomen Spanieliliiton päänäyttely järjestettiin tänä vuonna Hämeenlinnan lähellä Tuuloksessa. Perroja oli paikalla 30 ja tuomarina espanjalainen Jose Luis Arrue Pinto. Oli niin hauska päivä nähdä kaikkia ystäviä. Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) oli ERI3 nuorten luokassa. Sisarensa Mila (S. Alegria De Amor) PN3 & SERT! Tämä oli Milan toinen serti, joten kolmatta lähdetään hakemaan vasta ensi kesän puolella. Kerrassaan hieno päivä ja upeita koiria! 

Näyttelyä edellisenä iltana olimme porukalla Hyvinkään koirauimalassa, pieni Luna 4,5kk näyttää ensikertalaisena mallia kuinka polskitaan.

3.10.

Olimme Martan (Salsaver Alegria De Vida) kanssa näyttelyssä Hämeenlinnan lähellä. Tämä oli neidin ensimmäinen virallinen näyttely, ja hyvin meni! Tuomarina toimi virolainen Helina Jurgens-Simberg. Martta oli ERI1, SA, PN4.

5-6.9.

Matkustimme äitini ja ystäviemme Heidin (kennel Aquagruaz) & Päivin kanssa Norjaan Euroopan Voittaja 2015 -koiranäyttelyyn. Ajomatka taittui Tukholman kautta ja Oslossa meitä odotti ihana hotelli Comfort Hotel Express Central Station, jota voin lämmöllä suositella niin kaupunkilomalle kuin karvaisten kaverienkin kanssa matkustaessa! 

Mukana matkassa olivat Isla, Mila (Salsaver Alegria De Amor), Nemo (Aquagruaz Bombalero) & Rico (Aquagruaz Patas Del Norte). Tässä nelikko poseeraa Oslon Oopperatalolla, upea rakennus. 

Sunnuntai oli näyttelypäivä Lillestrømissa. Rodun arvosteli arvostettu suomalainen tuomari, Kari Järvinen. Rico voitti junioriurokset ja Nemo veteraaniurokset, joten molemmat pojat saivat tittelit. Hyvin harvoin jännitän kehää, mutta vähän vatsassa kutkutteli ennen tyttöjen vuoroa. Riemu oli valtaisa kun Mila voitti junioriluokan -> Euroopan Juniori Voittaja 2015!! Isla puolestaan voitti veteraaniluokan -> Euroopan Veteraani Voittaja 2015! Kaiken kukkuraksi Isla oli PN1 & VSP & SERT -> Norjan muotovalio! Mila saapui heti perästä PN2 & vara-sert. Kyllä saa olla mielettömän iloinen ja ylpeä. Reissu oli todellinen kohokohta tälle vuodelle!

30.8.

Hymyn täyteinen päivä vietetty Tervakoski KV:ssa. Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) PU2 & SERT. Tuomarina toimi Vidar Grundetjern Norjasta.

Paluumatkalla takaisin kohti Helsinkiä sain iloisen viestin, Mila (S. Alegria De Amor) oli ollut Oulunkylän match showssa BIS1! Upeaa! 

25.8.

Vietimme mielenkiintoisen illan Tuusulassa Vesikoirat ry:n järjestämässä vesityökoulutuksessa. Oli ilo seurata todellisen vesipeto Lillin & omistaja Elinan treenaamista!

9.8.

Hyvinkään ryhmänäyttelyssä Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) loisti jälleen! PU1, VSP & SERT! Näyttely oli Rasmuksen ja perheensä tyttären Hillan virallisten kehien debyytti – joten hienosti meni! Tuomarina oli Helin Tenson.

1.8.

Vesilahden ryhmänäyttelyssä Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) PU1, ROP & SERT! Mila (S. Alegria De Amor) oli PN2 kera vara-sertin. Tuomarina oli Marjo Jaakkola.

4.7.

Tänään Tuusula kr näyttelyssä Rasmus (Salsaver Alegria De Felicidad) ERI1, SA & PU4. Tämän lisäksi Rasmus valittiin ROP-junioriksi! Tuomarina oli Blaz Kavcic Slovakiasta.

7.6.

Tänään olimme Mynämäellä ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Lena Danker. Wodi (Salsaver Alegria De Mayo) PU1, VSP & SERT! Lillillä (Salsaver Alegria De Belleza) puolestaan ERI:nomainen arvostelu. 

Viikonlopun vietimme Tallinnassa Viron voittaja näyttelyssä. Reissu oli niin mukava ja seura superia. Wodi (Salsaver Alegria De Mayo) JUN2, ERI, SA & JUN SERT. Isla ROP-veteraani, PN2 & VET SERT, eli näinollen Estonian Veteran Winner -15 & Viron veteraanimuotovalio!

9.5.

Mouhijärvi/Sastamala ryhmänäyttely, tuomarina Vera Smirnova. Superpäivä! Mila (Salsaver Alegria De Amor) PN1, ROP & SERT!! 
Myös Lilli (S. Alegria De Belleza) oli Pöytyän ryhmänäyttelyssä esillä kera ERInomaisen arvostelun.

7.5.

Tänään A-pentue viettää ensimmäisiä syntymäpäiviää. Hyvää 1 v päivää Bruno, Rasmus, Wodi, Lilli, Martta, Mila & Tara!
Tämän katraan kanssa on paljon vuoden aikana ehditty tehdä. Konkkaronkka on suorittanut yhdessä pentutokokurssin, käynyt koirameditaatiossa sekä polskinut useita kertoja Hyvinkään koirauimalassa. Pentupaineja on järjestetty ja kaikki ovat löytäneet mukavia harrastuksia omakseen.

1.5.

Espanjanvesikoiran älykkyyttä ei pidä väheksyä. Hyvää vappua!

19.4.

Muutama päivä sitten tipahti postista meille, minulle ja äidilleni, todistukset kasvattajan jatkokurssin hyväksytystä suorituksesta.

7.4.

Todella onnistunut Imatra kr reissu takana. Tuomarina oli Lena Danker Suomesta. Bruno (Salsaver Alegria De Amistad) 11kk ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään sai junioriluokasta ERI, SA ja päätyi lopulta PU2 + SERT!! Jihuu, hyvä Bruno – onnea kotiväelle! Isla PN4 ja toista perättäistä viikonloppua putkeen ROP-veteraani. Mieltä lämmittävät arvostelut kummallakin. Ihana reissu hyvässä seurassa.

29.3.

Turun KV näyttelyssä Isla paineli taas innolla menemään! Oli PN3 & ROP-veteraani. Tuomarina toimi Maria Teresa Mondo Gabrielli Italiasta. Mukava päivä ja ihana seura.

21.3.

21.3 vierailimme Jämijärvellä ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Hannele Jokisilta. Salsaver Alegria De Felicidad ”Rasmus” & Salsaver Alegria De Amor ”Mila” tekivät molemmat virallisten näyttelyiden debyyttinsä 10 kk iässä. Rasmus upeasti PU1, SERT & VSP!! Mila JUN1, PN3. Aivan loistavaa! Kyllä meillä oli siis niin mukava päivä.

9.2.

7.1 oltiin Virolahdella ryhmänäyttelyssä. Wodi (Salsaver Alegria De Mayo) näyttäytyi ensi kertaa junnuluokassa tasan 9kk ikäisenä ollen paras uros 2 kera varasertin. Olemme superonnellisia!! Arvostelu oli mukavaa luettavaa ja Wodi oli reissussa mallikas koirakansalainen. Isla oli PN2 ja ROP-veteraani, virtaa taas riitti. Tuomarina Tapio Eerola. Seuraavana päivänä koko A-pentue edusti koirauimalassa pulikoiden ja kivaa oli, kiitos aktiivisille omistajille!

27.1.

25.1 oltiin Turussa näyttelyssä, Isla oli VSP-veteraani ja PN3. Tuomarina toimi Nina Karlsdotter Ruotsista. Kiitos kuvasta kennel Veskarin!

Muutaman kerran olemme käyneet A-pentusten kanssa polskimassa Hyvinkään koirauimalassa. Jokaisesta uimarista on paljastunut oikea vesipeto! Nämä käynnit ovat kyllä saaneet niin koirat kuin omistajatkin hymyilemään, Islakin on aivan puhki jokaisen kerran jälkeen. Ensi kuussa taas.