Uutiset 2014

21.12.

Oikein ihanaa joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2015!! Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille ystäville, niin karvattomille kuin karvaisillekin.


Tämä vuosi on ollut aivan mahtava meidän osalta. Toukokuussa pitkän odotuksen tuloksena syntyi ensimmäinen Salsaverin nimelle tullut pentue. Kaikki pennut löysivät mitä upeimmat perheet omikseen. Paljon ollaan yhteistyössä tehty ja katsotaan mitä kaikkea tulevaisuus tuokaan!

10.12.

Messukeskuksen Voittaja 2014 -viikonloppu oli taas kerran superhauska! Isla oli lauantaina luokkansa 3., mutta sunnuntaina voitti veteraaninartut ja sai näin ollen tittelin VV-14. Arvostelussa luki mm. ”full of energy” ja Isla lähenee jo 9 vuoden ikää. Vielä jaksaa lujaa painaa kun on mieleistä puuhaa. Tuomarina oli Jelena Kruus, Virosta.

Lilli (S. Alegria De Belleza) oli pentuluokan 2. saaden KP:n. Arvostelu oli miellyttävää luettavaa ja Lillin tomera esiintyminen saa aina hymyn huulille. Kiitos omistajalle Elinalle! 

12.11.

Bruno (Salsaver Alegria De Amistad) ja Lilli (Salsaver Alegria De Belleza) tekivät debyyttinsä 8.11 Lemmikkimessujen pentunäyttelyssä. Molemmat saivat kunniapalkinnon ollen PU2 ja PN2. Hyvä! Tuomarina oli Marja Kosonen.